BenvingudaINSCRIPCIONS OBERTES 
FINS DIVENDRES 28 D'ABRIL A LES 15H


I tu, amb qui corres?

Una pregunta, un repte... perquè et convidem a córrer per la solidaritat, a córrer per la discapacitat, a córrer per l’esport, a córrer per millorar la teva marca... perquè el 30 d’abril, amb la nostra cursa, córrer té un valor afegit.

La Cursa Balàfia-AREMI arriba a l’edició número 35, havent-se convertit en una de les curses més veteranes de la ciutat, l’única que fomenta decididament la inclusió social de les persones amb mobilitat reduïda en el món de l’esport i la competició a les terres de Lleida.

L’Associació de Veïns de Balàfia i la Fundació AREMI uneixen esforços i il·lusió per organitzar aquesta 35a Cursa Popular BALÀFIA-AREMI “Bonaventura Baldomà”. L’objectiu de la cursa és doble: que puguis millorar la teva marca i obtenir fons per a la paràlisi cerebral.

El suport tècnic i logístic l’hem posat a mans d’experts: EKKE. El club esportiu hi posa el rigor tècnic per a que la cursa tingui totes les característiques necessàries pels runners més exigents.

Amb els experts d’EKKE hem pogut redissenyar els recorreguts pels carrers del barri, de manera que es podrà córrer: la clàssica cursa de 10 Km, de 5 km i hem consolidat les distàncies d'1 km i la caminada popular. A més a més a partir de les 12 del migdia els més petits podran participar en les curses infantils. Tots gaudirem d’un matí d’esport i competició, de festa, d’inclusió i de solidaritat. Una oferta a mida de totes les possibilitats per que no hi hagi excusa per no inscriure’s-hi.

L’esdeveniment constitueix una autèntica Festa de la Primavera, de l’Exercici Físic i l’Esport. És per això que el proper diumenge 30 d’Abril us esperem per col·laborar amb un esdeveniment on tots hi tenim cabuda!  


Així doncs, inscriu-te a la Cursa i... fes barri, fes Lleida, fes solidaritat.